Social Icons

Pages

Tuesday, November 12, 2013

White Laminted Flooring


Cantik! Memang sungguh cantik! Kemas! That's all I can say but I should give my compliment to the owner of the house, "You got taste!"

Yes! This is the house of one of my blog readers. Sebelum ni, I pernah published article about his house grill yang "copy" design my grill.. and ternyata hasilnya memang marvellous!

Ni tangga rumahnya..

The hand railing pun ada bunga-bunga cinta kasih mereka sekeluarga, just like the grill's design... senada seirama lah kiranya..

I believe this is the grond floor.. satu rumah laminated flooring you.. Amboi dik..!!!!! Ni memang beriya nih!

Memang kelasssss gitew.. Am happy for you..

6 comments:

  1. Salam akak, bole share contact person utk house reno and unity kitchen x, saya planning nak reno rumah, email saya a_surax@yahoo.com. Thanks

    ReplyDelete
  2. salam kak..nak mintak contact orang yg buat grill..ada tak...
    mfadzli.aslah@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum kak..
      bole email kat saya contact no org buat gril gak. Terima kasih
      faizahmohdrazali@gmail.com

      Delete
    2. eijah, dah reply. check email

      Delete

 
 
Blogger Templates