Social Icons

Pages

Saturday, December 10, 2011

Paradox Alarm System

Ni lah alarm system for my house. I tau ramai org pakai ADT tapi we all pakai Paradox. Org yg pasang alarm ni pasang alarm kat office my hubby so my hubby dah trust dia. Dia punya kerja, memang tip top, sgt kemas. This brand kalau you all tgk internet, memang a trusted and famous brand la. Kalau you all nak pasang alaram kat rumah you all, leh la survey this jenama. Price range, depends on your specification. As for our house, our alarm system triggers all doors and windows including grills and it was concealed in the wall.


Ni control kat main hall...


Ni control from the Master bedroom

Blog update: 1 MARCH 2015

Since ramai gak menanyakan contact person for my alarm system, you can contact below the person below ya:

MR CHIN: 019-321 3230

Dia based Kuala Lumpur so sesiapa yang rumah dia area Klang Valley ni, boleh lah dapatkan khidmat Mr Chin ni. Baik orangnya :)


63 comments:

  1. salam, saya pun nak pasang Paradox alarm. boleh bagi contact no. installer alarm tu kat saya. Email: abdullah AT ftml.net

    ReplyDelete
  2. Salam, blh share contact no installer Paradox alarm ni juga? Email saya ismas78@gmail.com

    ReplyDelete
  3. bole bg contact installer..shikin@pbjv.com.my tqvm

    ReplyDelete
  4. Salam,
    Blh bagi contact no kpd saya juga. email ahafizi@mrcb.com.my TQ

    ReplyDelete
  5. Salam..saya pun nk cntct no installer..
    Emel oriany@yahoo.com
    Tq

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. salam..boleh beri contact no. pd sy juga..rahman@bloomingdale.com.my..thx

      Delete
  7. brp total alarm paradox ni

    ReplyDelete
  8. i dah reply. pls check e-mail on the price

    ReplyDelete
  9. rahman, again, i dah reply...

    ReplyDelete
  10. salam, boleh tak email kat saya contact number paradox ni
    email sy my_odilu@yahoo.com
    berapa harga puan buat utk 1 rumah? t.kasih

    ReplyDelete
  11. odilu, dah reply. check email

    ReplyDelete
  12. Salam
    Boleh tak share contact no. Paradox ni
    Email sy plie_aby@yahoo.com
    Thanks

    ReplyDelete
  13. salam mama alia...bole tak resent email kat sy..x dpat la email tu my_odilu@yahoo.com

    thanks

    ReplyDelete
  14. salam, boleh share price, installation fees and company name..send to my email cherry60s@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. asa salam ... salam kenal....boleh share tak contact no. and cost install paradox system nie... email kat fazrina@silk.my
    tq mama aliaa

    ReplyDelete
  16. fazrina, dah reply.. my odilu, dah dapat kan?

    ReplyDelete
  17. boleh dptkan contact installer alarm ni? my email add ivy_chee7384@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Salam puan boleh email kpd sy contact person paradox alarm tu iswandi_jinne@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. Salam...sy pun nk install paradoxni...blh x sy nk tahu cost n contact person yg install ni?pl email me rezaquraisha@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. salam ..saya pun nak no.tel paradox alarm...email khuzuan@gmail.com...t.k

    ReplyDelete
  21. As salam,
    Boleh email kan contact person
    yieffa@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Salam, boleh dapatkan contact Installer & kos pemasangan..mharithmazlan@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Nak pasang juga...tolong emel ke pauhtinggi@yahoo.com.my...tq.

    ReplyDelete
  24. Nak pasang juga...tolong emel ke pauhtinggi@yahoo.com.my...tq.

    ReplyDelete
  25. Salam
    Boleh tak email contact no. Paradox ni ke email sy samsul.idham@gmail.com
    Berapa kos pemasangan alarm ini?

    Thanks

    ReplyDelete
  26. Harith, Samsul and Majdi.. I dah reply

    ReplyDelete
  27. salam ...mama alia.... bleh bg contact number installer alarm ni tak ? fazrina@silk.my

    ReplyDelete
  28. salam.orang tu masih pasang alarm ke? boleh emel ke ali_luya@yahoo.com ?

    biasa pasang alarm dulu ke grille dulu? ada orang cakap pasang alarm dulu.kalau ada grille susah nak pasang

    ReplyDelete
  29. Slm..bleh email nama org yg install paradox ni sis..tq

    ReplyDelete
  30. salam,,,,bleh bagi email contact number org yg pasang paradox ni tk?
    blossombatik@yahoo.com
    TQ

    ReplyDelete
  31. Salam boleh bg no contact installer paradox ni x via email nazrul6060@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Salam boleh bg no contact installer paradox ni x via email nazrul6060@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. salam ..boleh tlg bg no contact installer dan kos pemasangan paradox ni tak via emel amdiq@hotmail.com

    tq

    ReplyDelete
  34. salam bole bg no contact installer & kos pemasangan paradox ni tak via emel amdiq@hotmail.com ... tq

    ReplyDelete
  35. Email sy contact no kahr2013amb@gmail.com

    ReplyDelete
  36. Hi, can you email me the contact of the Paradox alam installer to my email please? Thanks! (behshaomin@gmail.com)

    ReplyDelete
  37. Salam. Boleh tolong email contact number installer ? hafizrafi.work@gmail.com thanks!

    ReplyDelete
  38. boleh email kat saya contact no dengan email dia juga ke?

    megatt@icloud.com

    ReplyDelete
  39. Salam. Tolong emel ke ummufn@gmail.com sekali. Tq.

    ReplyDelete
  40. Salam.Boleh tolong email contact number installer ? tq
    razimirashid@gmail.com




    ReplyDelete
  41. Salam boleh emel saya contact person tu me_azura83@yahoo.com

    Tq

    ReplyDelete

 
 
Blogger Templates